تیراندازی مردان مسلح در ایالت رودآیلند آمریکا، 9 تن زخمی شدند
به گزارش بارازعلی، نیرو های پلیس آمریکا در واکنش به یک حادثه تیراندازی در مرکز ایالت رودآیلند به سرعت به محل اعزام شدند.

به گزارش خبرنگاران، به نقل از اسپوتنیک، در یک حادثه تیراندازی که گفته می گردد بزرگترین حادثه تیراندازی در تاریخ شهر پراویدنس مرکز ایالت رودآیلند است، دستکم 9 تن زخمی شدند که حال سه تن از آنان وخیم است.
گزارش ها حاکی از آن است که این تیراندازی از یک خودروی در حال حرکت و در محله ای واقع در بخش جنوب شرقی شهر پراویدنس اجرا شده است.
رئیس پلیس شهر پراویدنس به خبرنگاران گفت که این تیراندازی حوالی ساعت 7 بعدازظهر به وقت محلی در بخش واشنگتن پارک شهر پراویدنس رخ داد. به گفته پلیس، این تیراندازی بخشی از یک نزاع کنونی میان دو گروه شناخته شده در این شهر بودند.
تیراندازی ابتدا از سوی افرادی سوار بر یک خودرو انجام شد و با تیراندازی متقابل از سوی افراد محلی و از داخل منازل ادامه یافت. ده ها گلوله در این تبادل آتش شلیک شدند.
شرکت کنندگان در این درگیری مسلحانه مردان جوانی در حدود سن 19 تا 25 ساله بودند. هنوز جزئیات بیشتری در خصوص هویت عاملان این تیراندازی منتشر نشده است.
منبع: خبرگزاری دانشجو