پاک سازی رودخانه دامن ایرانشهر
به گزارش بارازعلی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست ایرانشهر در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: رودخانه دامن به عنوان یکی از تفرجگاه های طبیعی این شهرستان توسط دوستداران محیط زیست از زباله پاک سازی شد.

به گزارش خبرنگاران آنلاین به نقل از ایرنا، محمد انورهاشمزهی چهارشنبه 28 خرداد گفت: اقدامات خودجوش دوستداران طبیعت در جمع آوری زباله، باعث نهادینه شدن فرهنگ حفاظت از محیط زیست می گردد، باید از آلوده کردن و تخریب محیط زیست پرهیز کنیم و مؤثرترین راه حفظ محیط زیست مشارکت مردم است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست ایرانشهر، استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: به هر میزان افراد جامعه نسبت به این مسائل حساس تر و مطلع تر باشند پاکیزگی و سرزندگی طبیعت بیشتر شده و همین سرزندگی و شادابی به مردم بازخواهد گشت.
وی گفت: محیط زیست و تنوع زیستی در آن به عنوان ثروتی زنده در کشورهای مختلف دنیا موردتوجه جدی قرارگرفته به طوری که حفاظت و صیانت از آن تنها مسئولیت و وظیفه یک سازمان و نیروی خاص محسوب نمی گردد بلکه به عنوان تکلیف آحاد مردم جامعه و یک وظیفه فردی و اجتماعی ارزیابی می گردد.
منبع: همشهری آنلاین