جزیره تهمادون؛ یکی از جزایر غیر مسکونی در خلیج فارس

به گزارش بارازعلی، جزیره تهمادون (تهمادو) یا جبرین از جزیره های غیر مسکونی ایرانی در خلیج فارس است.این جزیره مستطیل شکل، در 13 کیلومتری منطقه برد خون و به موازات ساحل قرار گرفته است.

جزیره تهمادون؛ یکی از جزایر غیر مسکونی در خلیج فارس

در قسمت شمالی، این جزیره تنها 150 متر با ساحل فاصله دارد. تهمادون یا تهمادو بر اثر فشارهای رسوبی به وجود آمده است. گونه غالب گیاهی در این منطقه درختچه های تهما و نوعی بوته شور خوراکی به نام منگک هستند.

روستای برد خون در فاصله دو ساعتی بندر بوشهر واقع شده است. جزیره های واقع در برد خون سکنه ندارند و بارزترین خصوصیات این جزایر، زیستگاه پرندگان و حیوانات دریایی بودنشان است.

جزیره تهمادون (تهمادو) یا جبرین از جزیره های غیر مسکونی ایرانی در خلیج فارس است. جزیره تهمادو دارای طول 12 کیلومتر و عرض 5 کیلومتر در 13 کیلومتری بردخون واقع شده است. نوعی بوته شور پسند بنام محلی (منگک) که استفاده خوراکی دارد در آن یافت می گردد. گونه های مختلف پرندگان دریایی در آن به سر می برند.

منبع: گردشبان
انتشار: 6 فروردین 1400 بروزرسانی: 21 فروردین 1404 گردآورنده: barazali.ir شناسه مطلب: 1744

به "جزیره تهمادون؛ یکی از جزایر غیر مسکونی در خلیج فارس" امتیاز دهید

1 کاربر به "جزیره تهمادون؛ یکی از جزایر غیر مسکونی در خلیج فارس" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جزیره تهمادون؛ یکی از جزایر غیر مسکونی در خلیج فارس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید