سامسونگ برای برطرف ایراد رفرش ریت گلکسی S21 به روزرسانی نو منتشر می نماید
به گزارش بارازعلی، سامسونگ به خاطر فراوری برترین گوشی های اندرویدی با صفحه نمایش های فوق العاده، نمایشگرهای با رفرش ریت بالا، دوربین های خارق العاده و رابط کاربری One UI یکی ار پیشرویان صنعت گوشی های هوشمند به شمار میرود. با این حال، به نظر می رسد که جدیدترین نسخه بتای One UI سامسونگ برای اندروید 12 ایرادی را در اجرای روان اپ ها ایجاد نموده است. طبق موضوعی که به وسیله Android Police گزارش شده، نسخه بتای One UI برای اندروید 12 نرخ رفرش ریت بالا را روی گوشی های گلکسی S21 به 60 هرتز کاهش داده که این منجر به ایجاد لگ و باگ در اجرای روان اپ ها شده است. این شرکت میخواهد تا به روزرسانی One UI 4 را برای برطرف ایراد رفرش ریت گلکسی S21 منتشر کند.
جالب اینجاست که این مشکل فقط در گوشی های گلکسی S21 با تراشه اسنپدراگون کوالکام به وجود آمده، زیرا کاربران S21 که تراشه های اگزینوس خود سامسونگ را اجرا می نمایند، چنین مسئله ای را گزارش ننموده اند. ناظر بتای سامسونگ در ردیت اذعان کرد که در حال کار بر روی یک راهکار برای برطرف این مشکل است و این راهکار به تیم های تضمین کیفیت سامسونگ ارسال شده است.
در حالی که هنوز زمان قطعی برای برطرف این مشکل از طرف سامسونگ اعلام نشده، کاربران S21 که چهارمین نسخه بتای One UI 4 را اجرا می نمایند، می توانند تنظیمات نمایشگر خود را به صورت دستی تنظیم نمایند تا در حال حاضر روی نرخ رفرش ریت 60 هرتز اجرا شود. کاربران این گوشی ها لگ های هنگام اسکرول در صفحات وب یا اپ هایی نظیر توییتر را گزارش نموده اند.
از زمانی که گلکسی S21، گلکسی S21 پلاس و گلکسی S21 اولترا در اوایل امسال معرفی شدند، منتقدان و هواداران به طور یکسان کیفیت ساخت و تجربه کلی استفاده از گوشی های هوشمند را رضایت مند عنوان کردند. ما آن ها را در فهرست برترین گوشی های اندرویدی و برترین دوربین های گوشی اندرویدی امسال قرارداده ایم، بنابراین وجود چنین نقصی که تجربه کاربر را مختل می نماید شاید برای این گوشی ها قابل انتظار نباشد.
بد نیست بدانید که گوشی های سری سامسونگ گلکسی S21 کمی زودتر از موعد پیش بینی شده معرفی شدند و تغییرات زیادی را به همراه خود آوردند. طراحی کلی گوشی سامسونگ S21 جایی است که ما می توانیم آن را به عنوان بزرگ ترین تغییر این سری با نسل قبلی پرچم داران گلکسی S20 به حساب بیاوریم که به عقیده بسیاری از برترین گوشی های سال 2020 محسوب می شد.
تغییرات اساسی را می توان در متریال به کار رفته در ساخت گوشی، رنگ های متفاوت و تغییر کلی ظاهر گوشی پیدا کرد. سامسونگ چینش دوربین های پشتی سری گوشی های گلکسی S21 را متفاوت تر از هر شرکت دیگری طراحی نموده است. این طراحی تازه Contour Cut Camera نام دارد که اندکی درشت ظاهر شده و برآمدگی دوربین در آن به چشم می خورد.
گفتنی است که کاهش رزولوشن نمایشگر در گوشی گلکسی S21 یکی از بحث برانگیزترین تغییرات آن باشد، جایی که شرکت سامسونگ تصمیم گرفته تا به جای استفاده از رزولوشن Quad HD که پیش تر شاهد استفاده از آن در پرچم داران سال 2020 این شرکت بودیم، از رزولوشن فراگیرتر Full HD+ استفاده کند.
سامسونگ برای این محصول از یک نمایشگر 6.2 اینچی با پنلی از جنس AMOLED استفاده نموده که از حداکثر رفرش ریت 120 هرتز فریم ها در آن استفاده شده و ویژگی تطبیق پذیری آن یاری می نماید تا در صورت استفاده از محتوای مختلف، نمایشگر به صورت اتوماتیک بین این نرخ های رفرش ریت جابه جا شود و همین امر هم باعث کاهش مصرف باتری گوشی خواهد شد. سخت افزار دوربین گوشی تازه سامسونگ گلکسی S21 نسبت به مدل های سال گذشته تغییری نداشته است و امسال همه چیز به نرم افزار برمی شود.
در این گوشی با همان ترکیب دوربین سه گانه پرچم دار سال قبل روبه رو هستیم که شامل دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی، دوربین 12 مگاپیکسلی فوق عریض و دوربین 64 مگاپیکسلی تله فوتو با قابلیت عکاسی با بزرگنمایی 3 برابری هیبریدی است. دوربین سلفی 10 مگاپیکسلی این گوشی با اینکه تغییری نسبت به مدل های نسل قبلی نداشته اما برای عکاسی سلفی مناسب است.
گوشی سامسونگ گلکسی S21 اولین محصولی است که از تازهترین نسل از پردازنده اگزینوس 2100 استفاده می نماید و به نظر می رسد که این بار شاهد بهبود های بزرگی در قدرت پردازشی آن باشیم. استفاده از تازهترین ماژول های رم از نوع LPDDR5 و ترکیب آن با 8 گیگابایت حافظه، باعث شده است تا گوشی گلکسی S21 در تمامی امور روزانه و بازی های موبایلی بالاترین توان پردازشی را از خود به نمایش بگذارد. باتری 4000 میلی آمپر ساعتی این گوشی از شارژ سریع 25 واتی پشتیبانی می نماید که البته شارژر آن درون جعبه موجود نیست و باید جداگانه آن را تهیه کنید. بعلاوه گفتنی است که این گوشی از فناوری شارژ بی سیم با فناوری Qi نیز پشتیبانی می نماید.
منبع: Androidcenteral
منبع: دیجیکالا مگ