آسیای مرکزی در 24 ساعت گذشته
به گزارش بارازعلی، اعلام پیمان ملی تاجیکستان به عنوان سازمان تروریستی، درخواست هند از ترکمنستان برای کاهش قیمت گاز و امضای 5 سند همکاری در نشست شورای کشورهای ترک زبان ، تنها بخشی از مهمترین اخبار آسیای مرکزی در 24 ساعت گذشته می باشد.

به گزارش خبرنگار دفتر منطقه ای خبرنگاران، اعلام پیمان ملی تاجیکستان به عنوان سازمان تروریستی، درخواست هند از ترکمنستان برای کاهش قیمت گاز و امضای 5 سند همکاری در نشست شورای کشورهای ترک زبان، تنها بخشی از مهمترین اخبار آسیای مرکزی در 24 ساعت گذشته می باشد.
پیمان ملی تاجیکستان سازمان تروریستی اعلام شد
دادگاه عالی تاجیکستان در حکمی سازمان متعلق به گروه های مخالف دولت این کشور در خارج را افراطی و ترویستی اعلام نمود.
تاجیکستان میزبان رزمایش نظامی برادری پایدار 2019
رزمایش مشترک نیروهای جمعی واکنش سریع آسیای مرکزی و نیروهای جمعی حافظ صلح کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی در تاریخ 21 اکتبر در تاجیکستان برگزار می گردد.
نماینده مجلس ازبکستان خواهان حذف دلار از مبادلات بین المللی شد
نماینده حزب سوسیال دموکراتیک ازبکستان خواهان حذف دلار از مبادلات خارجی این کشور شد.
نشست وزرای خارجه سازمان کشورهای ترک زبان در باکو برگزار گردید
نشست شورای وزرای امور خارجه سازمان کشورهای ترک زبان در شهرباکو پایتخت آذربایجان برگزار گردید.
رئیس دومای دولتی روسیه به دوشنبه سفر می نماید
رئیس دومای دولتی روسیه در یک سفر رسمی به دوشنبه پایتخت تاجیکستان سفر می نماید.
قرقیزستان و آذربایجان بر افزایش همکاری های دوجانبه تاکید کردند
روسای جمهور آذربایجان و قرقیزستان در حاشیه نشست سران کشورهای ترک زبان دیدار و بر گسترش همکاری های دوجانبه تاکید کردند.
برقراری مجدد پروازهای ترکمنستان به اروپا
رئیس شرکت ترکمن هوا یولاری از مجوز برقراری مجدد پروازها از ترکمنستان به اتحادیه اروپا اطلاع داد.
دیدار رؤسای جمهور ازبکستان و آذربایجان در باکو+عکس
رؤسای جمهور ازبکستان و آذربایجان در باکو دیدار و بر گسترش همکاری های دوجانبه تاکید کردند.
هند خواهان کاهش قیمت گاز ترکمنستان شد
رسانه های منطقه از نگرانی دولت هند نسبت به تهدیدات ناشی نسبت به پروژه تاپی و بالا بودن قیمت گاز ترکمنستان اطلاع دادند.
درخواست پکن برای ساخت راه آهن چین، قرقیزستان و ازبکستان
معاون سرمایه خارجی چین در دیدار با مقامات وزارت حمل ونقل ازبکستان خواهان ایجاد خط راه آهن چین، قرقیزستان به ازبکستان شد.
امضای 5 سند همکاری در نشست شورای کشورهای ترک زبان
در سرانجام هفتمین نشست کشورهای ترک زبان در شهر باکو پایتخت آذربایجان 5 سند همکاری به امضا رسید.
آمادگی تاجیکستان برای تقویت روابط تجاری و سرمایه گذاری با چین
معاون نخست وزیر تاجیکستان گفت: دوشنبه برای توسعه روابط با چین اهمیت زیادی قائل بوده و آماده تقویت روابط تجاری، مالی و سرمایه گذاری با این کشور است.
انتهای پیغام/.
منبع: خبرگزاری فارس