طرز تهیه انواع فینگر فود برای تولد بچه ها و بزرگسالان

به گزارش بارازعلی، ایده تهیه فینگر فود برای تولد خلاقانه است. فینگر فود لقمه های کوچکی هستند که تقریبا با هر نوع غذایی در سایز کوچک تهیه می شوند. این غذاها معمولا به عنوان پیش غذا یا میان وعده در مراسم و جشن های مختلف مانند جشن تولد جایگاه خاصی دارند.

طرز تهیه انواع فینگر فود برای تولد بچه ها و بزرگسالان

خبرنگاران | سرویس آشپزی - فینگر فود ها یا غذا های انگشتی بسیار متنوع هستند. انواع فینگر فود را می توان با کمی خلاقیت و سلیقه و با استفاده از غذا هایی مانند سالاد الویه، فلافل، کشک و بادمجان و کباب تابه ای یا میوه ها و شیرینی ها درست کرد و به عنوان پیش غذا یا میان وعده روی میز اردور قرار داد. فینگر فود برای تولد نیز جایگاه خاصی دارد و شما می توانید با درست کردن این غذا های انگشتی زیبا میهمانان خود را سر ذوق آورید.

1. رول ژامبون با نان تورتیلا (نان لواش)

رول ژامبون با نان تورتیلا، نوعی فینگر فود برای تولد است که به راحتی درست می شود. این رول های کوچک را همه افراد از بزرگسال تا خردسال دوست دارند و از خوردن آن لذت می برند.

مواد لازم
نان تورتیلا (نان لواش)2 عدد
کاهو10 برگ
پنیر خامه ای200 گرم
ژامبون گوشت یا مرغ10 ورق

دستور تهیه:

  1. نان تورتیلا را روی سطح کار پهن کنید.
  2. روی سطح نان و کناره های آن را با پنیر خامه ای بپوشانید.
  3. یک لایه ژامبون و سپس یک لایه برگ کاهو روی آن قرار دهید.
  4. دو لبه نان را نیم سانتی متر به داخل تا کنید.
  5. سپس شروع به رول کردن نان کنید.
  6. نان رول شده را در یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس با چاقو به اندازه های مساوی برش بزنید.
  7. برای اینکه رول ها باز نشوند، آن ها را با چوب شور یا خلال دندان فیکس کنید.
  8. رول ژامبون با نان تورتیلا را در ظرف سرو بچینید.

2. مافین هات داگ

مافین هات داگ، نوعی فینگر فود برای تولد است که خیلی سریع و راحت درست می شود و به عنوان یک اردور مجلسی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

مواد لازم
کره ذوب شده1/2 فنجان
شکر1/2 فنجان
تخم مرغ2 عدد
جوش شیرین1/2 قاشق چایخوری
آرد ذرت1 فنجان
آرد چند منظوره1 فنجان
نمک1/2 قاشق چایخوری
باترمیلک1 فنجان
هات داگ 8 عدد

دستور تهیه:

  1. حرارت فر را روی 190 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  2. شکر و کره ذوب شده را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را اضافه کرده و هم بزنید، سپس باترمیلک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
  3. آرد، نمک، آرد ذرت و جوش شیرین را در ظرف دیگری بریزید و مخلوط کنید. سپس این مخلوط را در دو نوبت به مخلوط مواد تر اضافه کرده و هم بزنید تا به شکل خمیر درآیند.
  4. هات داگ ها را به قطعات 3-2 سانتی متری برش بزنید.
  5. قالب را با کمی روغن چرب کرده و در هر قالب 1 قاشق غذاخوری از خمیر حاصل بریزید.
  6. یک تکه روی خمیر قرار دهید و قالب را به مدت 10-8 دقیقه در فر قرار دهید تا مافین پخته و طلایی شود.
  7. مافین را از فر خارج کرده و اجازه دهید 5 دقیقه در قالب بماند تا خنک شود، سپس از قالب خارج کرده و در ظرف سرو بچینید.

نکته: در صورت عدم دسترسی به باترمیلک می توانید از همین مقدار ماست استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:

3. مینی پیتزای میوه ای

مینی پیتزای میوه ای با میوه های رنگارنگ تابستانی همچون رنگین کمانی است که اشتهای هر کس با دیدن آن باز می شود. این مینی پیتزا از یک لایه نان پیتزا تشکیل شده که روی آن با کرم پاتیسیر و انواع میوه تزیین شده است.

مواد لازم
آرد چند منظوره1 فنجان
نشاسته ذرت2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر1/2 قاشق چایخوری
نمک1/8 قاشق چایخوری
شکر1/2 فنجان
کره1/3 فنجان
تخم مرغ1 عدد
عصاره وانیل1 قاشق چایخوری
شیر1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. آرد، نشاسته ذرت، بکینگ پودر و نمک را در کاسه کوچکی مخلوط کنید.
  2. کره و شکر را در ظرف دیگری ریخته و با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  3. تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملا ترکیب شوند.
  4. نیمی از مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید، سپس شیر و باقی مواد خشک را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد یکدست شده و به شکل خمیر صافی درآیند.
  5. خمیر حاصل را در نایلون قرار داده و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید.
  6. فر را روی 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  7. روی سطح صافی مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن پهن کنید تا به ضخامت حدود 2 میلی متر برسد.
  8. خمیر را با یک قالب گرد به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید. خمیر قالب زده را در سینی فر بچینید و حدود 10 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
  9. نان آماده شده را روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شود. پس از خنک شدن نان، روی آن را با یک قاشق غذاخوری کرم پاتیسیر بپوشانید و سطح کرم را با کاردک کاملا صاف کنید.

    میوه ها را به اندازه دلخواه خرد کنید و روی پیتزا بچینید.

4. مینی پنکیک

مینی پنکیک ها لقمه های کوچکی هستند که می توانید آن ها را با طعم های متنوعی از گوشت، سبزیجات یا میوه جات درست کنید و به عنوان فینگر فود برای تولد روی میز قرار دهید.

  1. مینی پنکیک را از روی دستور پنکیک ساده تهیه کنید.
  2. روی پنکیک ها را با یک لایه پنیر خامه ای بپوشانید.
  3. پنکیک ها را روی هم قرار داده و با خلال دندان فیکس کنید، سپس با میوه دلخواه آن را تزیین کنید.

در ادامه عکس هایی از چند نوع فینگر فود برای تولد ارائه شده که با مشاهده آنها می توانید ایده بگیرید.

فینگر فود برای تولد کودک

فینگر فود برای تولد بچه ها

فینگر فود برای تولد با نان تست

فینگر فود برای تولد با کالباس

فینگر فود برای تولد با پنیر و خیار و گوجه

فینگر فود برای تولد با تخم مرغ

فینگر فود برای تولد بزرگسال

فینگر فود برای تولد با گوشت چرخ کرده

فینگر فود برای تولد با سیب زمینی و بادمجان

منبع: setare.com
انتشار: 24 اسفند 1399 بروزرسانی: 24 اسفند 1399 گردآورنده: barazali.ir شناسه مطلب: 1719

به "طرز تهیه انواع فینگر فود برای تولد بچه ها و بزرگسالان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع فینگر فود برای تولد بچه ها و بزرگسالان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید