10 غذایی که باید در روسیه امتحان کنید، عکس
به گزارش بارازعلی، ماهی دودی خوشمزه، کرپ های کاغذی نازک و خاویار قرمز و سیاه مدعی بهترین غذا های روسی هستند. هنگام شکم گردی در مسکو ممکن است تأثیرات غذا های فرانسوی را در غذاهای مختلف روسیه احساس کنید، اما نسخه های روسی بر شایستگی و خلاقیت خود استوارند. رستوران ها در مسکو ارزان نیستند، با این حال، غذاهای کلاسیک روسیه ارزش چندین بار امتحان شدن را دارند. در ادامه لیست 10 غذای معروف روسیه را به شما معرفی می کنیم تا در سفر خود به این کشور، آن ها را از دست ندهید:
1. بُر ْشْت | Borscht
این سوپ چغندر و کلم قرمز، غذای خوشمزه و گرمی در روزهای سرد مسکو است که با گوشت، سیب زمینی، سبزی (معمولاً شوید) و خامه ترش روسی سرو می گردد. این غذا همراه با یک تکه نان چاودار یا نان سیر (با پنیرِ آب شده ای که روی آن) به اندازه کافی مقوی است تا به عنوان یک وعده غذایی سرو گردد، اما معمولاً به عنوان پیش غذا خورده می گردد. تا زمانی که این سوپ را امتحان نکرده اید، مسکو را ترک نکنید؛ بعد ها طعم شگفت آور و خوشمزه آن قطعاً باعث می گردد که آرزو کنید ای کاش بیشتر از یک بار این غذا را می خوردید.
2. پنکیک روسی | Russian pancakes
بلینی نسخه روسی کرپ فرانسوی و جزء اصلی بسیاری از منوهای مسکو است که معمولاً با گندم سیاه یا آرد سفید تهیه می گردد. این غذا را همراه با ماهی آزاد دودی، قارچ خامه ای، خامه ترش، مربا و شیر خواهید دید. یکی دیگر از پنکیک های خوشمزه روسی syrniki است؛ شکل متراکم تر پنکیک ریکوتا که برای صبحانه یا دسر خورده می گردد. بهترین سرو آن با مربای خانگی تهیه شده از توت های روسیه است، هر چند شیر غلیظ شده، عسل و خامه ترش نیز به عنوان چاشنی سرو می گردد.
3. سالاد روسی | Russian salad
سالاد روسی به عنوان غذایی نام برده می گردد که آوازه ای بین المللی دارد، ولی باید آن را در خود روسیه امتحان کنید. نسخه روسی با مقدار کمی مایونز تازه تر و تردتر است (کاملاً مخالف نسخه های بین المللی با سس مایونز سنگین)! این سالاد در مسکو، با اسم سالاد الویه شناخته می گردد زیرا آشپزی با نام Lucien Olivier حدود اواسط دهه 1800 دستور تهیه مخفی آن را ابداع کرد. سالاد روسی گاهی به عنوان وعده اصلی و گاهی در کنار آن خورده می گردد.
4. ماهی آزاد دودی و شاه ماهی شور | Smoked salmon
ماهی های دودی و آب شور به طور گسترده ای در غذاهای روسی نمایان است و به طرز ماهرانه آماده می شوند. معمولاً در منوهای خود، ماهی آزاد ترش یا دودی را پیدا خواهید کرد که به تنهایی به عنوان یک غذا و یا با پنکیک سرو می گردد و شاه ماهی شور در سالادها سرو می گردد، یک نمونه که به طور محاوره ای shuba نام دارد، شاه ماهی شور را با لایه هایی از پیاز، چغندر و سبزیجات رنده شده آب پز و سس مایونز می پوشاند.
5. ششلیک | Shashlik
اگر ماهی ترش نیمه خام مطابق سلیقه شما نیست، ممکن نیست گوشت و ماهی برشته شده روی سیخ های کباب را دوست نداشته باشید. همان طور که از نام آن پیداست، این غذا شکلی از کباب برگ است، اگرچه نسخه روسی با بخش هایی از گوشت بره، گوشت گاو، مرغ و یا ماهی قزل آلا و با نان فطیر، ترشی روسی و گاهی اوقات با سس گوجه فرنگی تند سرو می گردد. اگر در سفرتان، سری به بازار دست فروشان Izmailovsky مسکو زدید، تعداد زیادی از غرفه های بازار را پیدا می کنید که این کباب را سرو می نمایند.
6. کوفته روسی | Russian dumplings
چیز متفاوتی که در کوفته روسی (pelmeni) خواهید دید، گیاهان خوشمزه ای است که به گوشت بسته بندی شده اضافه می گردد. همچنین می توانید ماهی (معمولاً ماهی قزل آلا) یا قارچ خامه ای را به عنوان مواد داخلی رایج پیدا کنید. هنگام سفارش این غذا، از شما پرسیده خواهد شد که آیا آن را تنها (آب پز) می خورید و یا داخل غذایی مایع سرو گردد؛ هر کدام را انتخاب کنید لذت خواهید برد.
7. مینی پای | Mini-pies
در مینی پای روسیه (پیراشکی) از محتوا و سبزی های مشابه کوفته استفاده می گردد، اگرچه داخل کلوچه یا شیرینی مغز دار، در تابه سرخ شده و یا در فر پخته می شوند. با این حال، علاوه بر مواد داخلی گوشت و یا ماهی قزل آلا، انتخاب های اضافه ای از کلم، سیب زمینی، تخم مرغ و پنیر را خواهید داشت.
8. کیک عسلی | Honeycake
این کیک شامل لایه های متناوب فوق العاده نازک از کیک اسفنجی عسل با کرم شیرین (یا ترش) است. لایه های نازک برای تشکیل کیک اضافه می شوند، بین 5 تا 15 لایه و با افشانه ای از اسفنجِ خرد شده و یا آجیل پر می گردد، سپس به مدت یک شب باقی می ماند تا نرم شده و کرم را جذب کند.
9. استروگانف | Stroganoff
یکی دیگر از غذاهای روسی که در میز شام سراسر دنیا سرو می گردد استروگانف است؛ تمام آن چیزی که شما انتظار دارید! اما در خود روسیه این غذا را خوشمزه تر، نرم تر و خامه ای تر خواهید یافت. اعتبار استراگانف تا حدودی به خاطر خامه ترش روسی است. همراه با تنوع جالب گوشت های شکاری، قطعاً مایل خواهید بود تا این غذا را (دوباره) میل کنید.
10. ژولین قارچ | Mushroom julienne
با طعم مشابه استروگانف، اما بدون گوشت! این غذای قارچ خامه ای تقریباً در هر منو به عنوان پیش غذایی داغ پیدا می گردد. با ترکیب بعضی از مواد تشکیل دهنده ی روسی که در همه جا موجود است و اشاره ای از وسواس فرانسوی، قارچ خرد شده، پنیر و خامه ترش تهیه می گردد و باید سرخ یا بریانی گردد. این غذا در یک ظرف فلزی سرو می گردد. این غذا، خوراکی خاص در بین غذاهای روسی به حساب می آید.
منبع: گردشبان