تور گرجستان ارزان: تور گرجستان ارزان: تور گرجستان: تور گرجستان: تور گرجستان ارزان: تور گرجستان: تور گرجستان: تور گرجستان ارزان: تور گرجستان ارزان: تور ارزان گرجستان: تور گرجستان ارزان: تور گرجستان: تور گرجستان ارزان: تور گرجستان: تور ارزان گرجستان: تور گرجستان ارزان: تور گرجستان: تور گرجستان: تور ارزان گرجستان: تور گرجستان: تور گرجستان ارزان: تور ارزان گرجستان: تور ارزان گرجستان: تور ارزان گرجستان: تور گرجستان م
به گزارش بارازعلی، با سفر به تفلیس، گرجستان برترین غذاهای محلی این شهر را امتحان کنید. غذای محلی یکی از برترین گزینه در سفر محسوب می گردد، چرا که یکی از برترین بخش های سفر، خوردن غذای سنتی آن محل است.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان ارزان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان مقرون به صرفه از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان مقرون به صرفه از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان مقرون به صرفه از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان مقرون به صرفه از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور مقرون به صرفه گرجستان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان مقرون به صرفه از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان مقرون به صرفه از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور مقرون به صرفه گرجستان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان مقرون به صرفه از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور مقرون به صرفه گرجستان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان مقرون به صرفه از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور مقرون به صرفه گرجستان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور مقرون به صرفه گرجستان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور مقرون به صرفه گرجستان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان مقرون به صرفه از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
غذا بخش مهمی از سفرها را تشکیل می دهد، به همین دلیل مطالب زیادی در خصوص غذاها نوشته شده است. گاها غذا تنها علت سفر است. برای مثال رستورانی در سان دیاگو به نام پومیگرانت (Pomegranate) وجود دارد که غذاهای روسی و گرجستانی تهیه می نماید و برخی برای تجربه طعم غذاهای گرجی به این کشور سفر می نمایند. در این مقاله غذاهای محلی گرجستان را به شما معرفی می کنیم که این غذاها در تفلیس نیز به عنوان غذاهای محلی و سنتی شناخته می شوند.
پوری (نان گرجستانی)
همه غذاهای گرجستانی با نان همراه هستند. نان جز اصلی غذا است. نان مخصوص گرجستان نانی است که در تنورهای پخت نان سنتی که تونز (toens) نام دارد، پخته می گردد. این تنورها همچون نیمه بالای گلدان ها از خاک رس ساخته شده اند. در ته تنور آتش روشن می نمایند و حرارت آن همه سطوح تنور را پوشش می دهد. خمیر نان را روی سطح تنور قرار می گیرد و بعد اندک مدتی به رنگ قهوه ای در می آید و پف می نماید. نان شوتا به راحتی از نان گرجستانی قابل تشخیص است زیرا که شکل مستطیلی و با انتهای تیز دارد.
نان پنیر گرجستانی (خاچاپوری)
خاچاپوری یا نان پنیر یکی دیگر از وعده های غذایی گرجستان است. خاچاپوری انواع گوناگونی دارد که هر کدام مربوط به منطقه خاصی است. یکی از آن ها ایمرول خاچاپوری است که به شکل دایره است و در داخل آن پنیر می ریزند.
نوع دیگر خاچاپوری، مگرول خاچاپوری است که شبیه ایمرول خاچاپوری است اما با این تفاوت که درون آن کره و پنیر می ریزند.
نوع دیگر آچارولی خاچاپوری است که درون آن را با اسلب یا کره پر می نمایند و بصورت لوله شده و با چنگال سرو می گردد، شما می توانید از این غذا خوشمزه نهایت لذت را ببرید.
نوع دیگر خاچاپوری شامپورز است که خمیر و پنیر مخلوط را به سیخ می کشند و مثل کباب می پزند و نوع دیگری از نان پنیرهای گرجستانی خاچاپوری قوریلی است. این نوع از نان پنیر مخصوص منطقه گوریا است که درون آن تخم مرغ پخته شده قرار می دهند و بیشتر در کریسمس سرو می گردد.
نان ادویه گرجستانی (نازوکی)
نازوکی یکی از نان های مخصوص گرجستان است که در هر جایی یافت نمی گردد. نازوکی مخصوص سورامی است که شهر کوچکی در غرب گرجستان است. وقتی به سورامی نزدیک می شوید نانواهایی را در هر طرف جاده می بینید. نازوکی با گل میخک معطر شده و دارچین و کشمش نیز به آن افزوده اند اما همچون نان های دیگر گرجستان پخته می گردد. هریک از نانوایی ها نان ها را برای فروش جلوی مغازه به نمایش می گذارند و معمولا درون کیسه های پلاستیکی قرار داده اند و جلوی هر نانوایی یک خانم می ایستد و منتظر مشتری است.
نان ذرت گرجستانی (شویشتاری)
شویشتاری یک نوع نان ذرت گرجستانی است که در منطقه سوانتی پخت می گردد. شویشتاری با پنیر پر می گردد.
پنیر گرجستانی (سالگونی)
سالگونی پنیر گرجستانی است. بافت اصلی آن شبیه پنیر موزارلا بوده و بصورت رشته ای است که می توانید بخش های مختلف آن را باز کنید. سالگونی بعلاوه می تواند به عنوان پیش غذا سفارش داده گردد و همچون خاچاپوری یکی از اجزای اصلی غذاهای گرجستانی است.
ناجوقی
ناجوقی یک غذای گرجستانی است که ترکیبی از پنیر تازه و نعناع است که درون لایه نازکی از پنیر ساگونیوجود دارد. این پنیر مخروطی شکل است.
جانجولی
جانجولی یک پیش غذای سنتی جالب در گرجستان است. جانجولی یک گیاه است که هنگامی که جوانه میزند چیده می گردد و شکل زیبایی هم ندارد و طعمش هم تلخ است و مزه آن ها شبیه زیتون شور است.
سالاد خیار گوجه فرنگی با گردو (کیتریس دا پامدویس سالاتا نایگزیت)
سالاد عمدتا به عنوان پیش غذا استفاده می گردد. استانداردترین سالادی که در رستوران های گرجستان سرو می گردد با خیار و گوجه فرنگی و گردو درست می گردد که بسیار شبیه سالاد یونانی ها است اما بدون پنیر فتا. این سالادها بسته به نوع رستوران می توانند متفاوت باشند. گردو یکی از افزودنی های اساسی در گرجستان است که به صورت ضخیم و کرمی تزیین می گردد.
سالاد مرغ گرجستان (کاتمیس سالاتی)
سالاد دیگری که در منوهای غذایی گرجستانی ها وجود دارد کاتمیس سالاتی است، که یک سالاد مرغ ساده با مرغ خرد شده، پیاز، سس مایونز و ادویه جات است.
سالاد سیب زمینی روسی (سالات الیوی)
سالات الیوی (سالاد الویه) اساسا وعده غذایی روسی است اما از آنجایی که گرجستان جزوی از اتحاد جماهیر شوروی بود، غذاهای روسی و گرجستانی ترکیب شده اند. برخی غذاهای روسی در منوهای غذایی گرجستان محبوب هستند. سالاد شامل مرغ و سیب زمینی است که با سس مایونز تزیین می گردد.
بادریجیا نایگویت (رولت گردو و بادمجان)
یکی دیگر از پیش غذاهای محبوب گرجستانی ها بادریجیا نایگویت است. بادمجان را به صورت برش های نازک و دراز سرخ می نمایند تا نرم و قهوه ای گردد. سپس پودر گردو، سرکه و ادویه جات را به آن اضافه می نمایند و سپس به صورت رول در می آورند.
پیکالی برد (میز غذای سالاد خوری در گرجستان)
بر روی پیکالی برد انواع پیش غذاهای مختلف وجود دارد که به دلخواه مشتریان انتخاب می شوند. پیکالی یکی دیگر از وعده های غذایی بوده که به معنی سالاد است. اما می توان آن را بیش از یک پیش غذای ساده نامید. پیکالی یک پیتزا از سبزیجات خردشده و گردو است. یکی از محبوب ترین انواع پیکالی، پیکالی اسفناج و چغندرقند است. میزهای غذاخوری پیکالی سایر پیش غذاهایی که شما سفارش می دهید را شامل می گردد، مانند بادریجا نایگویت و یا انواع دیگر پیش غذاها و بیشتر آن ها مانند فلفل قرمز با گردو از پیش غذاهایی هستند که به تنهایی سفارش داده نمی شوند.
تولما (برگ های انگور پرشده)
تولما یکی از غذاهایی است که در بسیاری از کشورها از جمله ترکیه، ارمنستان و یونان سرو می گردد و معمولا دولما نامیده می گردد. مخلوطی از گوشت و برنج است که در برگ های انگور یا کلم پیچیده می گردد. که این برگ پیچ ها با سس آفتابگردان ماتسونی تزیین می شوند.
خینکالی (سوپ دامپلینگ)
اگر در پی غذایی مقرون به صرفه هستید خینکالی انتخاب مناسبی است و بعلاوه می توانید به عنوان درمان بیهوشی از آن بهره ببرید. خینکالی چیزی شبیه به سوپ دامبلینگ چینی یا سیالونگبو است. اما تفاوت هایی نیز دارند. خینکالی با پوششی از آرد تهیه شده است. دسته هایی از خمیرها را روی سوپ می توانید مشاهده کنید. برای خوردن خینکالی کاسه را با دست نگه دارید و آن را به درون غذا فرو ببرید ابتدا کمی هم بزنید تا دسته خمیرها قاطی گردد و سپس کمی از سوپ را بردارید.
توجه داشته باشید که این دسته خمیرها نباید خورده شوند زیرا باعث قوام سوپ می گردد. هرچند که در دوران اشغال روس ها با مشکل ایجاد شد زیرا آنها فکر می کردند که آرد افزونی بی فایده است و واردات آرد را ممنوع اعلام کردند. این کار باعث شد بسیاری از گرجستانی ها به طور غم انگیزی از خوردن خینکالی محروم شوند. درحالی که در چین با افزودن سرکه طعم سوپ را خوشمزه می نمایند، در گرجستان می توانید هر دو آنها را با فلفل سیاه ترکیب کنید. اگر سوپ شما سرد شد به خاطر این است که یا آهسته غذا می خورید یا بین غذا بسیار صحبت می کنید بنابرین می توانید از پیشخدمت خواهش کنید تا آن را برای شما گرم کند.
چیکتمی (سوپ مرغ)
چیکتمی سوپی از مرغ است که اگر اصولی درست گردد بسیار خوش طعم خواهد بود. از جمله رازهای خوشمزه بودن این غذا سرکه، تخم مرغ و آرد است. سرکه مزه تند لذت بخشی به سوپ می دهد و بعلاوه آرد و تخم مرغ سوپ را با قوام و دلچسب می نماید.
اگر می خواهید تابستان سال جاری به تفلیس سفر کنید، ما به شما در انتخاب برترین تور یاری می کنیم؛ برای انتخاب تور گرجستان زمینی و هوایی، می توانید به یاری خبرنگاران تورهای آژانس های همکار را مشاهده و قیمت آن ها را مقایسه کنید؛ ما این امکان را فراهم نموده ایم تا بتوانید به راحتی و در کمترین زمان، سفرتان را مقرون به صرفه تر از همه جا برنامه ریزی کنید.
مطالعه قسمت دوم
منبع: کجارو / katherinebelarmino.com