طرز تهیه دلمه پلو

به گزارش بارازعلی، این غذا در آذری زبان ها به کور دلماسی معروف است و اکثرا در فصل بهار و اوایل تابستان این غذا رو تهیه می نمایند .

طرز تهیه دلمه پلو

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران پاتوق

برگ مو تازه خرد شده : 350 گرم

برنج : 900 گرم

گوشت گوسفندی : 600 گرم

آلوچه : 15 عدد

برگ مو تازه برای ته دیگ : به مقدار لازم

سبزی خورشتی : 120 گرم

پیاز متوسط : 2 عدد

کشمش : 3/4 پیمانه

لپه : 3/4 پیمانه

زرشک : 1/3 پیمانه

نمک : به مقدار لازم

شکر : 1 قاشق غذاخوری

ادویه کاری و زردچوبه : 1 قاشق مرباخوری

فلفل : 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه و پخت برگ مو لاپلو :

گوشت با دو لیوان آب برای یک ساعت می پزیم طوریکه آب گوشت کامل خشک بشه و گوشت نیم پز بشه.

لپه را با مقداری آب می پزیم تا نیم پز بشه. آلوچه ها را خلالی ریز می کنیم.

پیازها را خلالی ریز می کنیم و داخل روغن تفت می دهیم تا کمی طلایی گردد، به ترتیب؛ گوشت نیم پزشده، ادویه ها، برگ موی ریز شده، آلوچه خلالی، لپه نیم پز و سبزی خورشتی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، نمک، شکر، کشمش پلویی و زرشک را می ریزیم و هم می زنیم.

برنج را دانه شمارتر یعنی زنده تر آبکش می کنیم.

کف قابلمه را کمی روغن می ریزیم و دو سه لایه برگ مو قرار می دهیم، نصف برنج آبکش، همه مخلوط مواد و مابقی برنج اضافه می کنیم و غذا را با حرارت کم حدود

حدود دو ساعت دم می کنیم.

برگ مو لاپلو

نوش جان

نکات قابل توجه در طرز تهیه برگ مو لاپلو :

** از هر نوع گوشت ریز شده در این غذا می توانید بهره ببرید ولی بهترین گوشت، گوشت گوسفند چربی دار هست.

**با توجه به ذائقه اگر غذا را ترش دوست دارید آبغوره اضافه کنید و اگر ملس دوست دارید شکر اضافه کنید.

** موقع دم کردن غذا شعله را خیلی کم کنید تا برگ هایی که بعنوان ته دیگ قرار داده اید نسوزد

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 25 بهمن 1399 بروزرسانی: 25 بهمن 1399 گردآورنده: barazali.ir شناسه مطلب: 1658

به "طرز تهیه دلمه پلو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دلمه پلو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید