طرز تهیه دلمه پلو
به گزارش بارازعلی، این غذا در آذری زبان ها به کور دلماسی معروف است و اکثرا در فصل بهار و اوایل تابستان این غذا رو تهیه می نمایند .

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران پاتوق
برگ مو تازه خرد شده : 350 گرم
برنج : 900 گرم
گوشت گوسفندی : 600 گرم
آلوچه : 15 عدد
برگ مو تازه برای ته دیگ : به مقدار لازم
سبزی خورشتی : 120 گرم
پیاز متوسط : 2 عدد
کشمش : 3/4 پیمانه
لپه : 3/4 پیمانه
زرشک : 1/3 پیمانه
نمک : به مقدار لازم
شکر : 1 قاشق غذاخوری
ادویه کاری و زردچوبه : 1 قاشق مرباخوری
فلفل : 1 قاشق چایخوری
دستور تهیه و پخت برگ مو لاپلو :
گوشت با دو لیوان آب برای یک ساعت می پزیم طوریکه آب گوشت کامل خشک بشه و گوشت نیم پز بشه.
لپه را با مقداری آب می پزیم تا نیم پز بشه. آلوچه ها را خلالی ریز می کنیم.
پیازها را خلالی ریز می کنیم و داخل روغن تفت می دهیم تا کمی طلایی گردد، به ترتیب؛ گوشت نیم پزشده، ادویه ها، برگ موی ریز شده، آلوچه خلالی، لپه نیم پز و سبزی خورشتی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، نمک، شکر، کشمش پلویی و زرشک را می ریزیم و هم می زنیم.
برنج را دانه شمارتر یعنی زنده تر آبکش می کنیم.
کف قابلمه را کمی روغن می ریزیم و دو سه لایه برگ مو قرار می دهیم، نصف برنج آبکش، همه مخلوط مواد و مابقی برنج اضافه می کنیم و غذا را با حرارت کم حدود
حدود دو ساعت دم می کنیم.
برگ مو لاپلو
نوش جان
نکات قابل توجه در طرز تهیه برگ مو لاپلو :
** از هر نوع گوشت ریز شده در این غذا می توانید بهره ببرید ولی بهترین گوشت، گوشت گوسفند چربی دار هست.
**با توجه به ذائقه اگر غذا را ترش دوست دارید آبغوره اضافه کنید و اگر ملس دوست دارید شکر اضافه کنید.
** موقع دم کردن غذا شعله را خیلی کم کنید تا برگ هایی که بعنوان ته دیگ قرار داده اید نسوزد
منبع: جام جم آنلاین