طرز تهیه سوربات طالبی خوشمزه به 3 روش بدون دستگاه و با دستگاه

به گزارش بارازعلی، سوربات طالبی یکی از خوشمزه ترین تابستانی است که می توانید آن را به سادگی و با استفاده از یک طالبی و چند ماده اولیه ساده درست کنید. اگر تا به حال مزه این دسر طالبی مجذوب کننده را نچشیده اید، بهتر است همین امروز دست به کار شوید و روش درست کردن سوربات طالبی را یاد بگیرید. طرز تهیه سوربات طالبی بسیار راحت است و مزه آن شباهت زیادی به بستنی دارد. در این مقاله از سرویس در می توانید با آموزش کامل طرز تهیه دسر سوربات طالبی آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص آموزش سوربات طالبی پاسخ خواهیم داد.

طرز تهیه سوربات طالبی خوشمزه به 3 روش بدون دستگاه و با دستگاه

طرز تهیه سوربات طالبی

مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه

مواد لازم برای تهیه سوربات طالبی

  • آب: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • شکر: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • آب لیمو ترش تازه: 1 قاشق غذاخوری
  • طالبی: 1 کیلوگرم
  • پوست پرتقال رنده شده: 1 قاشق چای خوری
  • زنجبیل تازه رنده شده: 1 قاشق چای خوری
  • سفیده تخم مرغ: 2 عدد
  • رنگ مجاز خوراکی (اختیاری): 2 تا 3 قطره

مراحل طرز تهیه سوربات طالبی

طالبی از آن دسته میوه هایی است که اگر آن را منجمد کنید، بافتی خامه ای و شبیه به بستنی پیدا می نماید. از همین رو درست کردن و سوربات طالبی یکی از برترین روش ها برای سرو کردن این میوه مجذوب کننده و خوشمزه و استفاده از است. در ادامه این بخش می توانید با جزئیات و مراحل طرز تهیه سوربات طالبی آشنا شوید.

مرحله اول؛ خرد کردن طالبی

در اولین مرحله از طرز تهیه سوربات طالبی باید طالبی را بشویید و سپس آن را از وسط نصف کنید. حالا پوست طالبی را جدا کنید و آن را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید.

مرحله دوم؛ میکس کردن طالبی

در این مرحله از درست کردن سوربات طالبی باید طالبی های خرد شده را داخل مخلوط کن بریزید. سپس دستگاه را روشن کنید و طالبی ها را کاملاً میکس کنید.

مرحله سوم؛ درست کردن شربت سوربات

بعد از میکس شدن طالبی ها به سراغ درست کردن شربت سوربات بروید. برای این کار شکر، آبلیمو و آب را داخل یک قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت میانه قرار دهید. اجازه دهید شکر در آب حل گردد و شربت شما کمی بجوشد و غلیظ گردد.

مرحله چهارم؛ ترکیب کردن شربت با طالبی

در این مرحله از آموزش سوربات طالبی باید اجازه دهید شربت کاملاً خنک گردد. سپس آن را با پوره طالبی که از قبل آماده کردید، ترکیب کنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم؛ هم زدن سفیده تخم مرغ

در این مرحله باید سفید و زرده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را داخل یک ظرف بریزید و با همزن هم بزنید. سفیده باید آنقدر هم زده گردد تا کاملاً سفت گردد و فرم بگیرد.

مرحله ششم؛ اضافه کردن رنگ به سفیده تخم مرغ

بعد از این که سفیده تخم مرغ کاملاً سبک شد، باید اندازهی رنگ خوراکی به آن اضافه کنید. سپس آن را به ترکیب طالبی و شربت اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.

مرحله هفتم؛ منجمد کردن سوربات طالبی

زمانی که همه مواد با هم ترکیب شدند، حالا باید آن ها را داخل یک ظرف مناسب بریزید و در فریزر قرار دهید. تا منجمد شدن سوربات طالبی باید چند بار آن را از فریزر خارج کنید و هم بزنید. سپس دوباره در فریزر قرار دهید. این کار موجب کشدار شدن سوربات طالبی می گردد.

مرحله هشتم؛ سرو کردن سوربات طالبی

بعد از چند ساعت که سوربات طالبی شما آماده شد، آن را از فریزر خارج کنید. با استفاده از اسکوپ مواد را بردارید و داخل ظرف های مورد نظرتان بریزید. برای تزیین سوربات طالبی می توانید از چند بهره ببرید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سوربات طالبی با دستگاه بستنی ساز

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه

مواد لازم برای تهیه سوربات طالبی با دستگاه بستنی ساز

  • شکر: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • آب: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • طالبی: 1 عدد بزرگ

مراحل طرز تهیه سوربات طالبی با دستگاه بستنی ساز

یکی از ساده ترین روش ها برای درست کردن سوربات طالبی استفاده از دستگاه بستنی ساز است. اگر در خانه دستگاه بستنی ساز دارید، می توانید به سادگی و در عرض مدت زمانی کوتاه یک سوربات طالبی فوق العاده خوشمزه آماده کنید. در ادامه می توانید با مراحل طرز تهیه سوربات طالبی با بستنی ساز آشنا شوید.

مرحله اول؛ جوشاندن شکر و آب

در اولین مرحله از طرز تهیه سوربات طالبی باید شکر و آب را داخل یک قابلمه بریزید. مواد را روی شعله میانه گاز قرار دهید و بعد از این که آب آغاز به جوشیدن کرد، شعله گاز را کم کنید تا شربت کمی غلیظ گردد. معمولاً 10 دقیقه زمان برای جوشیدن شربت کافی است.

مرحله دوم؛ خرد کردن طالبی

در این مرحله زمانی که شربت در حال خنک شدن است، باید به سراغ خرد کردن طالبی بروید. طالبی را از وسط نصف کنید و پوست آن را جدا نمایید. سپس طالبی ها را به صورت مکعب هایی کوچک خرد نمایید.

مرحله سوم؛ میکس کردن طالبی

در این مرحله باید طالبی خرد شده را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید. سپس مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید. شربت خنک شده را به ترکیب طالبی اضافه کنید و دوباره مواد را با هم ترکیب نمایید.

مرحله چهارم؛ ریختن مواد سوربات در بستنی ساز

در این مرحله باید طالبی های میکس شده با شربت را داخل دستگاه بستنی ساز بریزید و دستگاه را طبق دستورالعمل آن روشن کنید تا سوربات طالبی شما آماده گردد.

طرز تهیه سوربات طالبی با طالبی منجمد

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه

مواد لازم برای تهیه سوربات طالبی با طالبی منجمد

  • طالبی: 1 عدد
  • آب: به اندازه لازم

مراحل طرز تهیه سوربات طالبی با طالبی منجمد

اگر دوست دارید یک سوربات طالبی سریع و راحت آماده کنید و در طرز تهیه آن از هیچ شکری استفاده نکنید، می توانید از این دستورالعمل استفاده نمایید. برای تهیه این سوربات طالبی هیچ نیازی به شکر ندارید، تنها می توانید در صورت تمایل کمی عسل به سوربات خود اضافه کنید. در ادامه می توانید با طریقه درست کردن سوربات طالبی با طالبی منجمد و بدون شکر آشنا شوید.

مرحله اول؛ خرد کردن طالبی

در اولین مرحله از طرز تهیه سوربات طالبی با طالبی منجمد باید، طالبی را بشویید. سپس پوست طالبی را جدا کنید و آن را به قطعات کوچک خرد نمایید.

مرحله دوم؛ منجمد کردن طالبی

بعد از اینکه طالبی ها را خرد کردید، در این مرحله از دستور عالی برای سوربات طالبی باید قطعات طالبی را روی یک سینی یا ظرف دلخواه بچینید و در فریزر قرار دهید.

مرحله سوم؛ میکس کردن مواد سوربات طالبی

بعد از این که طالبی ها به طور کامل منجمد شدند، آن ها را داخل مخلوط کن بریزید و کاملاً میکس کنید. در صورت تمایل می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا سوربات شما رقیق تر گردد.

نکات و فوت و فن های طرز تهیه سوربات طالبی

*برای سرو کردن سوربات طالبی می توانید از پوست طالبی یاری بگیرید. برای این کار باید طالبی را نصف کنید و میوه را با استفاده از قاشق از داخل پوست جدا کنید. سپس از پوست طالبی به عنوان کاسه برای سرو کردن سوربات بهره ببرید.

*برای آماده شده سوربات طالبی در فریزر بهتر است حدود 3 بار آن را هم بزنید.

*به منظور آماده شدن سوربات طالبی باید حدود 8 ساعت آن را در فریزر قرار دهید.

*برای درست کردن سوربات طالبی بهتر است از یک طالبی رسیده و تازه بهره ببرید. توجه داشته باشید طالبی هایی که بیش از حد رسیده و نرم هستند، برای تهیه سوربات طالبی مناسب نیستند.

*برای شیرین کردن سوربات طالبی می توانید به جای درست کردن شربت از شربت های خانگی یا اندازهی عسل بهره ببرید.

*بافت سوربات نباید خیلی سفت و یا خیلی شل باشد. این موضوع تا حد زیادی به بافت طالبی که انتخاب می کنید، بستگی دارد.

*اضافه کردن آب لیمو ترش تازه به سوربات طالبی عطر و طعم مجذوب کنندهی می بخشد.

*در صورتی که برای تهیه سوربات طالبی از پوست پرتقال رنده شده استفاده می کنید، باید تنها بخش های نارنجی رنگ پوست پرتقال را رنده نمایید. چون بخش های سفید پوست پرتقال طعم تلخی دارد و مزه سوربات شما را تلخ می نماید.

سوالات متداول

در طرز تهیه سوربات طالبی چه نوع طالبی مناسب است؟

برای درست کردن سوربات طالبی بهتر است از یک طالبی رسیده و تازه بهره ببرید. توجه داشته باشید طالبی هایی که بیش از حد رسیده و نرم هستند، برای تهیه سوربات طالبی مناسب نیستند.

برترین روش برای تزیین سوربات طالبی چیست؟

برای تزیین سوربات طالبی می توانید از یک برگ نعنا تازه بهره ببرید.

منابع: ،

منبع: افق کوروش
انتشار: 22 تیر 1401 بروزرسانی: 22 تیر 1401 گردآورنده: barazali.ir شناسه مطلب: 2314

به "طرز تهیه سوربات طالبی خوشمزه به 3 روش بدون دستگاه و با دستگاه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوربات طالبی خوشمزه به 3 روش بدون دستگاه و با دستگاه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید