2 طرز تهیه کوکی قهوه و کوکی ساده با شکر قهوه ای

به گزارش بارازعلی، انواع کوکی از آن شیرینی هایی است که بافت بیسکویتی جذابی دارد. کوکی قهوه یکی از خوشمزه ترین کوکی ها مخصوصا برای دوستداران قهوه است. برای تهیه کوکی قهوه، می توانید انواع مغزها مثل گردو یا شکلات های مختلف، پنیر خامه ای را به همراه انواغ قهوه استفاده کنید. روش تهیه انواع کوکی با قهوه مشابه است و باید خمیر کوکی را درست کرده و بعد از فرم دادن در فر یا تابه بپزید. در این مطلب از سرویس آشپزی در مجله کورش قصد داریم طرز تهیه کوکی قهوه به روش های مختلف، فوت و فن های پخت کوکی بدون وا رفتن و سفت شدن را آموزش دهیم.

2 طرز تهیه کوکی قهوه و کوکی ساده با شکر قهوه ای

مواد لازم برای تهیه کوکی قهوه

مواد اولیهاندازه مورد نیاز
کره1 لیوان فرانسوی دسته دار
شکر قهوه اینصف لیوان فرانسوی دسته دار
شکر سفید1 لیوان فرانسوی دسته دار
پودر کاکائونصف لیوان فرانسوی دسته دار
چیپس شکلات3/4 لیوان فرانسوی دسته دار
تخم مرغ1 عدد
آرد1 و نیم لیوان دسته دار فرانسوی
پودر قهوه فوری1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر1/4 قاشق غذاخوری
نمکنصف قاشق چای خوری
قهوه یا چایبرای سرو در کنار کوکی قهوه

مدت زمان آماده سازی و استراحت مواد اولیه: 30 دقیقه

مدت زمان مورد نیاز برای پخت کوکی قهوه: 12 تا 15 دقیقه

مراحل طرز تهیه کوکی قهوه و شکلات

کوکی قهوه شکلاتی از مجذوب کننده ترین انواع کوکی هاست که به عنوان میان وعده و عصرانه می توانید با چای یا قهوه میل کنید. در ادامه مراحل طرز تهیه کوکی با قهوه و شکلات را به روش زیر دنبال کنید.

مرحله اول: مواد را آماده کنید

در ابتدا، برای تهیه کوکی قهوه با شکلات، همه مواد و مخصوصا کره را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند و کره نرم گردد. آرد، پودر قهوه، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 2 تا 3 بار الک کنید تا ناخالصی های آنها گرفته گردد. این مواد خشک را در یک کاسه بریزید و کنار بگذارید.

در صورت تمایل می توانید انواع کره حیوانی و گیاهی، آرد گندم، پودر قهوه فوری، نمک و بیکینگ پودر را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های خریداری کنید.

مرحله دوم: کره و شکر را با هم مخلوط کنید

در یک کاسه، کره نرم شده در دمای محیط، شکر سفید و شکر قهوه ای را بریزید. بهتر است از هر دو شکر استفاده کنید چون شکر قهوه ای باعث نرم شدن و شکر سفید باعث شیرین شدن کوکی می گردد. با دور کُند همزن، به مدت 2 تا 3 دقیقه، مخلوط کنید تا کاملا یکدست گردد و حالت مایع و روان بگیرد. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و حدود 5 تا 7 دقیقه با همزن، هم بزنید تا از لختگی خارج گردد.

برای خرید تخم مرغ و شکر با قیمت دولتی می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

مرحله سوم: همه مواد را با هم مخلوط کنید

بعد از ترکیب شدن مواد تر، مواد خشک را طی چند مرحله به کاسه ای که مواد تر را با هم مخلوط کرده اید، اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا با هم یکدست شوند. از هم زدن برای مخلوط کردن مواد خودداری کنید و زیاد مواد را هم نزنید. در آخر، چیپس های شکلاتی را اضافه کنید و با لیسک همه را با هم مخلوط کنید تا در همه جای مخلوط پخش شوند.

مرحله چهارم: کوکی ها را فرم دهید

کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. سپس از مایه کوکی، به اندازه یک گردو بردارید و بین دست هایتان گلوله کنید. سپس آنها را کمی فشار دهید تا صاف شوند. کوکی را در سینی بگذارید. همه کوکی ها را به همین شکل آماده کنید و به مدت 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند و همه قسمت های آنها سرد گردد. در این مدت، فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد.

مرحله پنجم: کوکی ها را بپزید

در آخر، سینی حاوی کوکی های قهوه و شکلات را در طبقه وسط فر بگذارید. 12 تا 15 دقیقه صبر کنید تا قسمت زیر کوکی ها برشته گردد. سپس فر را خاموش کنید و سینی را بیرون بیاورید. به مدت 10 دقیقه کوکی ها را در دمای محیط بگذارید تا سرد شوند. سپس آنها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید. کوکی را می توانید به همراه چای یا قهوه سرو کنید یا در ظرف دربسته بگذارید و در جای خنک یا یخچال نگهداری کنید.

قهوه و چای را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید خریداری کنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کوکی قهوه و پنیر

مواد اولیهاندازه مورد نیاز
کره95 گرم
شکر قهوه ای75 گرم
شکر سفید50 گرم
تخم مرغ1 عدد
آرد198 گرم
قهوه فوری6 گرم
آب جوش18 گرم
پودر قند40 گرم
پنیر خامه ای بدون نمک160 گرم

مدت زمان آماده سازی و استراحت مواد اولیه: 30 دقیقه

مدت زمان مورد نیاز برای پخت کوکی قهوه: 12 تا 15 دقیقه

مراحل طرز تهیه کوکی قهوه و پنیر

کوکی قهوه پنیری، یکی از مجذوب کننده ترین انواع کوکی مغزدار است و برای دسر و سرو به همراه چای و قهوه، ظاهر مجلسی و طعم فوق العاده ای دارد. در ادامه مراحل تهیه کوکی قهوه با پنیر را به ترتیب زیر دنبال کنید.

مرحله اول: مواد پنیری را آماده کنید

در ابتدا، کره را از یخچال بیرون بیاورید تا هم دما با محیط گردد. کره را کنار بگذارید. پنیر خامه ای و پودر قند (طرز تهیه پودر قند) را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی، کاملا بزنید تا یکدست شوند. سپس در یک کاسه با بشقاب، کاغذ روغنی بگذارید. مخلوط پنیر و پودر قند را روی کاغذ روغنی بگذارید. ظرف را بپوشانید و در فریزر بگذارید تا بافت یخی بگیرد.

برای خرید پنیر خامه ای می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

مرحله دوم: مخلوط کره ای را درست کنید

در ادامه، کره نرم شده در دمای محیط را در یک کاسه بریزید و به آن، شکر سفید و شکر قهوه ای را اضافه کنید و با همزن بزنید. تخم مرغ را هم در کاسه بریزید و به مدت 5 تا 7 دقیقه با همزن بزنید تا مخلوط تان کاملا یکدست گردد. قهوه فوری و آب جوش را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید کمی از دما بیفتد. آرد را 2 تا 3 بار الک کنید.

مرحله سوم: مایه کوکی قهوه را آماده کنید

در این مرحله از تهیه کوکی قهوه با پنیر خامه ای، آرد و قهوه فوری دم کرده را به مخلوط کره ای اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند. مایه کوکی باید در حدی منسجم گردد که به دست نچسبد. سپس خمیر کوکی را در یخچال بگذارید. فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

مرحله چهارم: کوکی قهوه و پنیر را فرم دهید

برای تهیه کوکی پنیر و قهوه، کف یک سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. خمیر کوکی و مخلوط پنیر و پودر قند یخ زده را بیرون بیاورید. در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید. به اندازه یک گردو از خمیر کوکی را بین دست هایتان گلوله کنید. یک تکه از مخلوط پنیری را بشکنید و داخل خمیر کوکی قهوه، فرو کنید. دوباره خمیر را گرد کنید تا فرم بگیرد. کمی کوکی را بین دست هایتان فشار دهید تا صاف گردد. کوکی را در سینی فر بگذارید. همه کوکی ها را به همین شکل اماده کنید و به مدت 10 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

مرحله پنجم: کوکی قهوه با پنیر را بپزید

وقتی کوکی ها کاملا سرد شدند، آنها را از یخچال بیرون بیاورید و در طبقه وسط فر بگذارید. حدود 12 تا 15 دقیقه صبر کنید تا زیر کوکی ها تغییر رنگ دهد. سپس کوکی ها را بیرون بیاورید و به مدت 10 دقیقه در دمای محیط بگذارید تا سرد شوند. بعد به آرامی آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و با قهوه یا چای سرو کنید.

بیشتر بخوانید:

مواد لازم برای تهیه کوکی قهوه گردویی

مواد اولیهاندازه مورد نیاز
کره125 گرم
شکر سفید125 گرم
گردو آسیاب شده100 گرم
تخم مرغ1 عدد
آرد140 گرم
قهوه فوری1 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای100 گرم
خلال پسته و مغز گردوبه اندازه دلخواه برای تزیین کوکی قهوه
قهوه یا چایبرای سرو در کنار کوکی قهوه

مدت زمان آماده سازی و استراحت مواد اولیه: 30 دقیقه

مدت زمان مورد نیاز برای پخت کوکی قهوه: 12 تا 15 دقیقه

مراحل طرز تهیه کوکی قهوه و گردو

کوکی گردویی با قهوه، طعم بسیار لذیذ و مجذوب کنندهی دارد. شما هم می توانید به راحتی این کوکی را در خانه تهیه کنید. کافی است مراحل طرز تهیه کوکی با قهوه و گردو را به روش زیر دنبال کنید.

مرحله اول: مواد را آماده کنید

در ابتدا مواد کوکی قهوه و گردو را از یخچال بیرون بیاورید و به مدت نیم ساعت در دمای محیط بگذارید تا کره نرم شده و تخم مرغ هم سرد نباشد. برای شروع کار، کره و شکر را در یک کاسه بریزید و با همزن به مدت 2 تا 3 دقیقه بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر بزنید تا یکدشت گردد.

مرحله دوم: مواد خشک را اضافه کنید

آرد و پودر قهوه را با هم مخلوط کرده و 2 تا 3 بار الک کنید. سپس مخلوط آرد و پودر گردو را به مخلوط مواد تر که در بالا درست کردید، اضافه کنید. مواد باید حالت خمیری بگیرند، طوری که به دست نچسبند. کف یک سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید.

گردو را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله سوم: کوکی ها را فرم دهید

سپس روی یک سطح را آردپاشی کنید. خمیر کوکی را روی سطح بگذارید و با وردنه آن را باز کنید تا ضخامت آن به نیم سانتی متر برسد. بعد خمیر را به شکل دایره یا شکل های دلخواه خود، قالب بزنید و در یک سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته اید، بگذارید. می توانید به جای قالب زدن خمیر کوکی، آنها را بین دست هایتان گلوله کنید و فرم دهید. سپس در سینی بگذارید. سینی را به مدت 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا کاملا سرد گردد. در این فاصله فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

مرحله چهارم: کوکی قهوه و گردو را بپزید

فر که گرم شد، سینی کوکی را از یخچال بیرون بیاورید و در فر بگذارید. به مدت 12 تا 15 دقیقه صبر کنید تا کوکی های قهوه و گردو بپزند. در این فاصله، شکلات تخته ای را بشکنید و در یک ظرف استیل بریزید. شکلات را روی حرارت غیر مستقیم یا بخار آب بگذارید تا شکلات کاملا نرم گردد. کوکی ها که پختند، آنها را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط بگذارید.

مرحله پنجم: روی کوکی ها را تزیین کنید

در آخر، شکلات ذوب شده را روی کوکی ها بریزید و اندازهی خلال پسته و گردوی خرد شده روی شکلات بپاشید. کوکی ها را در یخچال بگذارید تا شکلات خودش را بگیرد و سفت گردد. بعد کوکی های گردو و قهوه را با چای یا قهوه سرو کنید.

طرز تهیه کوکی قهوه در تابه و بدون فر

می توانید کوکی قهوه را به جای فر، در تابه بپزید. برای این کار، مایه کوکی قهوه را مانند هر یک از روش های بالا آماده کنید و فرم دهید. سپس کوکی ها را در یخچال بگذارید تا استراحت کند و سرد گردد.

برای پخت کوکی های قهوه، یک تابه دو طرفه را روی حرارت بگذارید و درب تابه را ببندید تا به مدت 20 دقیقه، تابه و دمای داخل آن گرم گردد. کوکی های قهوه را روی کاغذ روغنی بچینید.

بعد از گرم شدن تابه، درب تابه را باز کنید و کاغذ روغنی که روی آن، کوکی های قهوه را چیده اید، در تابه بگذارید. درب تابه را ببندید. شعله زیر تابه را کم کنید یا شعله پخش کن بگذارید. به مدت 15 دقیقه صبر کنید و بعد درب تابه را باز کنید.

کوکی های قهوه که پختند، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه سرد شوند. بعد آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های طرز تهیه کوکی قهوه حرفه ای

  • در طرز تهیه کوکی می توان از طعم های مختلف مثل استفاده کرد. برای مثال در طرز تهیه کوکی زنجبیلی باید از زنجبیل، در طرز تهیه کوکی دارچینی از دارچین و در کوکی گردویی از گردو و … استفاده کرد.
  • اگر زمان کافی برای ذوب شدن کره در دمای محیط ندارید، می توانید کره را به مدت 5 تا 10 ثانیه در مایکرویو بگذارید. یا اینکه به مدت 30 تا 60 ثانیه کره را در میکسر بزنید تا از سفتی بیرون بیاید و نرم گردد.
  • در طرز تهیه کوکی رژیمی، به جای شکر می توانید از عسل استفاده کنید. عسل را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های خریداری کنید.
  • برای تزیین کوکی قهوه، قبل از اینکه کوکی ها در فر بگذارید می توانید روی آن را با اسمارتیزهای رنگی تزیین کنید.
  • در طرز تهیه کوکی قهوه با کشمش، به اندازه دلخواه، کشمش بدون هسته را بخیسانید و آبکش کنید. سپس کشمش ها که خشک شدند، را در اندازهی آرد بغلتانید و داخل مایه کوکی بریزید و آنها را فرم دهید. کشمش را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید خریداری کنید.
  • اگر در کوکی ها از کره بیشتری استفاده می کنید، باید بدانید که کوکی ها خودشان پهن تر می شوند، پس آن را با دست پهن نکنید چون ممکن است نازک و خشک گردد.
  • بعد از اضافه کردن تخم مرغ به مایه کوکی، حداقل به مدت 5 دقیقه مواد را هم بزنید تا کوکی بوی زهم تخم مرغ نگیرد.
  • غلظت خمیر کوکی قهوه باید به حدی باشد که در زمان فرم دادن، به دست نچسبد.
  • نمک را از دستور تهیه کوکی قهوه، حذف نکنید. چون افزودن نمک باعث تعادل طعم ها در کوکی می گردد.

بهترین روش نگهداری از کوکی قهوه بدون سفت شدن و تغییر طعم

برای نگهداری کوکی های قهوه، به این نکته دقت کنید که در طرز تهیه کوکی قهوه، از کره استفاده می گردد. اگر کوکی در هوای آزاد یا در یخچال بماند، به خاطر کره به کار رفته در آن، سفت می گردد. پس بهتر است آن را به صورت تازه و طی 3 تا 4 روز مصرف کنید. در این مدت، برای نرم و تازه بودن کوکی های قهوه، آنها را در ظرف دربسته و محیط خنک بگذارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بیسکویت کوکی کره بادام زمینی

فوت و فن های خوشمزه شدن کوکی قهوه خانگی

چرا کوکی قهوه سفت و خشک میشه؟

دلیل خشک شدن کوکی قهوه ممکن است موارد زیر باشد:

1- نسبت مواد را رعایت نکرده اید و اندازه آرد و دیگر مواد خشک زیاد بوده است.

2- حرارت فر باید تنظیم شده باشد.

3- نباید کوکی ها را بیش از حد بپزید.

4- نباید کوکی ها را در جایی نگهداری کنید که هوا به آنها نفوذ کند.

5- کوکی ها در صورت نگهداری در یخچال، سفت می شوند.

چرا کوکی قهوه پودر می گردد؟

برای اینکه کوکی های قهوه بعد از پخت، پودر نشوند و از هم نپاشند، کوکی ها را بعد از بیرون آوردن از فر، در دمای محیط بگذارید تا سرد شوند. سپس آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید.

چه کار کنیم که کوکی قهوه ترد بشه؟

برای ترد شدن کوکی قهوه، از کره ای استفاده کنید که در دمای محیط، نرم شده باشد. اگر کره را روی حرارت به روش بن ماری، ذوب کنید، کوکی بعد از پخت، سفت و خشک می گردد.

چرا کوکی پخش می گردد؟

دلیل وا رفتن کوکی و شل شدن کوکی به استراحت ندادن مایه یا خمیر کوکی برمی گردد. خمیر کوکی بعد از آماده شدن و قبل از گذاشتن در فر، باید به اندازه کافی در یخچال بماند و سرد گردد. در این صورت هم طعم کره ای و شکلاتی کوکی بهتر می گردد و هم کوکی های حجیم تر و نرم تری خواهید داشت.

چرا کوکی قهوه وا میره؟

  • هم زدن بیش از حد کره و شکر باعث وا رفتن کوکی می گردد.
  • اگر موقع قرار دادن سینی در فر، داخل فر سرد باشد کوکی ها وا می روند.
  • حتما از کاغذ روغنی کف سینی فر استفاده کنید و روغن را روی سینی فر اسپری نکنید.

چرا کوکی قهوه ترک می خوره؟

دلیل ترک خوردن کوکی موارد زیر است:

1- اندازه مایعات را در مایه کوکی کمتر از اندازه گفته شده در نظر گرفته اید.

2- خمیر کوکی کمتر از حد نرمال، ورز داده شده است.

3- اندازه آرد بیش از اندازه بوده است.

اگر کوکی به تابه چسبید چه کنیم؟

اگر داخل تابه، کاغذ روغنی نگذاشته اید و کوکی ها به تابه چسبیدند، برای جدا کردن کوکی ها، تابه را به مدت 30 ثانیه در فر گرم شده بگذارید. گرمای فر باعث جدا شدن کوکی ها از کف تابه می گردد.

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب کرده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

منبع: افق کوروش
انتشار: 26 دی 1403 بروزرسانی: 26 دی 1403 گردآورنده: barazali.ir شناسه مطلب: 2619

به "2 طرز تهیه کوکی قهوه و کوکی ساده با شکر قهوه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "2 طرز تهیه کوکی قهوه و کوکی ساده با شکر قهوه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید