طرز تهیه پیتزا با نان ترتیلا
به گزارش بارازعلی، پیتزا با نان ترتیلا یک غذای بسیار سبک است که هر کسی می تواند به راحتی در خانه درست کند. با نان ترتیلا غذاهای خوشمزه و ساده ای می توان درست کرد مثل پیتزا کوئسادیلا که دستور پخت آن را قبلا در سایت خبرنگاران آورده ام. برای درست کردن این غذای ساده با خبرنگاران همراه باشید.
مواد مورد نیاز:
- 6 عدد نان ترتیلا
- 500 گرم فلفل دلمه ای قرمز
- 300 گرم پنیر فتا 250 میلی لیتر خامه
- 100 گرم زیتون
- 50 گرم پوره گوجه یا رب گوجه فرنگی
- 50 گرم فلفل سبز
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق چای خوری پودر فلفل
مرحله اول: مواد داخل پیتزا
مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید و فلفل دلمه ای ها را کمی تفت بدهید. سپس پوره یا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. زیتون ها و فلفل سبزها را خرد کنید و داخل تابه بریزید. نمک، فلفل و خامه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سپس اجازه دهید به مدت 5 دقیقه مواد روی گاز تفت داده شود.
مرحله دوم: آماده کردن پیتزا
یک عدد نان ترتیلا را کف قالب قرار دهید. سپس چند قاشق از مواد را روی آن بریزید. اکنون کمی از پنیر فتا را روی مواد پیتزا خرد کنید و چند لایه دیگر هم به همین ترتیب که توضیح داده شد درست کنید.
مرحله سوم: پخت پیتزا
قالب را داخل فر قرار دهید و فر را روی دمای 150 درجه سانتیگراد همراه با گردش هوا روشن کنید. به مدت 20 الی 30 دقیقه اجازه دهید پیتزا داخل فر بماند. سپس از داخل فر خارج کنید با چاقو برش های مثلثی بزنید مقداری پونه کوهی یا آویشن روی آن بریزید و تا زمانی که سرد نشده است سرو کنید. نوش جان
منبع: بدونیم