مجذوب کننده ترین رسپی های اسنک گوشت

به گزارش بارازعلی، اسنک گوشت خوشمزه ترین نوع اسنک است که هواداران زیادی دارد. این غذا با مواد مختلفی پخته و سرو می گردد و به هیچ وجه رسپی اصیل و خاصی ندارد. بلکه بیشتر یک فست فود خلاقانهٔ خانگی محسوب می گردد. پخت آسان، کالری مفید و سیرکنندگیِ انواع اسنک گوشت دلایلی هستند تا همیشه صدرنشین غذاهای موجود در عصرانه ها، میهمانی های شبانه یا دورهمی ها باشند. علاقه مندان به اسنک می دانند که اسنک گوشت را می توان به راحتی در منزل تهیه کرد. اگر تجربه پخت فست فودها را ندارید، نگران نباشید. در این مقاله از بلاگ خبرنگاران طرز تهیه اسنک گوشت با دستگاه ساندویچ ساز و ماهیتابه را به شما آموزش داده ایم.

مجذوب کننده ترین رسپی های اسنک گوشت

اسنک گوشت را با پنیر میل می کنید یا بدون پنیر دوست دارید؟ پاسخ شما هرچه باشد، دستور تهیه آن در این مقاله آورده شده است. اسنک در فرهنگ لغت آشپزی به معنای میان وعده است، اما در بعضی موارد در وعده های صبحانه و شام هم میل می گردد. اسنک گوشت نوعی اسنک پروتئین دار با طعمی مجذوب نماینده و دلچسب است که اغلب کالری آن از 200 تا 400 کالری متغیر است. هرچه کالری مواد اولیه این غذا بیشتر باشد، طبیعتاً کالری آن نیز بیشتر خواهد بود. به عنوان مثال هر 100 گرم اسنک گوشت و قارچ حدود 280 کالری دارد. در حالی که هر 100 گرم آن همراه قارچ با پنیر حدود 400 کالری دارد.

طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ

ابتدا با طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ با ساندویچ ساز آشنا می شوید. اما اگر چنین دستگاهی در اختیار ندارید، هیچ اشکالی ندارد. در ادامه می توانید طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ با ماهیتابه را مطالعه کنید. برای اینکه تجربه بهتری از دستور پخت های زیر داشته باشید، پیشنهاد می کنیم از مواد لازمی که در اختیار دارید، بهره ببرید. چرا که اسنک گوشت را با انواع پروتئین های گوشتی می توان تهیه کرد. بنابراین هر کدام از مواد اولیه زیر را در اختیار نداشتید، با آسودگی خاطر از مواد جایگزین بهره ببرید.

در دستور زیر از انواع پنیر می توانید بهره ببرید. اما وجود پنیر در طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ الزامی نیست. زمان آماده سازی مواد اولیه اسنک گوشت و قارچ با انواع پنیر یا بدون آنها، حداکثر 2 ساعت و 30 دقیقه است. مواد زیر به تعداد 4 نفر در نظر گرفته شده است. لازم به یادآوری است که زمان پخت حداکثر 30 دقیقه به طول می انجامد. به طور کلی فرآیند تهیه اسنک گوشت (رست بیف) و قارچ به بیش از 3 ساعت زمان احتیاج دارد.

مواد لازم برای تهیه اسنک گوشت و قارچ

  • گوشت رست بیف 200 گرم
  • نان تست 1 بسته کامل
  • قارچ 200 گرم
  • پیاز 2 عدد میانه
  • سیر 4 حبه
  • رب 1 قاشق غذاخوری سَر پُر
  • کره 50 گرم
  • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و چوب دارچین به مقدار لازم
  • سس های کچاب، فرانسوی، خردل، مایونز به مقدار دلخواه
  • پنیر ورقه ای موزارلا یا پنیر پیتزا یا پنیر گودا به مقدار لازم

طرز تهیه اسنک گوشت با قارچ

  1. گوشت گوسفندی را همراه حبه های سیر و 1 عدد پیاز پوست و خورد شده، در قابلمه بریزید.
  2. مقدار کافی آب درون قابلمه ریخته، چند تکه چوب دارچین به آن اضافه کنید و ظرف را روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید. (حداکثر 2 ساعت زمان می برد تا گوشت خوب پخته گردد.)
  3. پس از اینکه گوشت پخت، آن را از قابلمه خارج کنید تا خنک گردد.
  4. حال با چنگال گوشت ها را ریش ریش (رست بیف) کنید.
  5. قارچ ها را پس از شستشو به شکل و مقدار دلخواه خورد کنید.
  6. مقداری کره و روغن سرخ کردنی در تابه ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  7. پس از اینکه روغن داغ شد، قارچ ها را به آن اضافه نموده و اجازه دهید سرخ شوند.
  8. هنگامی که تمام قارچ ها سرخ شد، آن ها را از تابه خارج کنید.
  9. پیازها را نگینی خورد نموده و در تابه ای که روغن داغ دارد، بریزید.
  10. ادویه های لازم را به پیاز سرخ شده اضافه کنید.
  11. سپس قارچ های سرخ شده را به مواد قبلی اضافه کنید.
  12. در سرانجام، رست بیف را به مواد داخل تابه اضافه کنید.
  13. پس از اینکه کلیه مواد درون تابه تفت خورد، رب را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا رب به خورد مواد برود. (استفاده از رب نیز اجباری نیست.)
  14. درب تابه را گذاشته و اجازه دهید طعم و عطر غذا جا بیافتد.

مراحل پخت

  1. حاشیه خشک و تیره نان های تست را جدا کنید.
  2. روی یک عدد نان تست 2 الی 3 قاشق از مواد اسنک گوشت را پهن کنید.
  3. یک ورق پنیر موزارلا (پنیر دلخواه) روی مواد قرار داده و یک عدد نان تست دیگر روی مواد قرار دهید. (هر 2 عدد نان 1 اسنک را تشکیل می دهند.)
  4. ساندویچ ساز را روشن کنید. اگر دوست دارید اسنک چرب تری میل کنید، پشت و روی نان را به کره آغشته کنید. در غیر این صورت، اسنک ها را در دستگاه چیده و درب آن را محکم ببندید.
  5. زمانی که چراغ قرمز ساندویچ ساز، به چراغ سبز تبدیل شد، اسنک گوشت و قارچ شما آماده میل کردن است.
  6. روی اسنک ها را با انواع سس تزئین نموده و نوش جان کنید.

دستور پخت اسنک گوشت و قارچ

زمان آماده سازی مواد اولیه اسنک گوشت و قارچ با پنیر، حداکثر 30 دقیقه است. مواد زیر به تعداد 4 نفر در نظر گرفته شده است. زمان پخت حداکثر 30 دقیقه است، بنابراین تمام زمانی که برای سرو اسنک گوشت و قارچ به آن احتیاج دارید، حداکثر 1 ساعت است.

مواد لازم

  • گوشت چرخ شده 200 گرم
  • کره 50 گرم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر دارچین به مقدار لازم
  • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
  • نان تست 1 بسته کامل
  • قارچ 200 گرم
  • پیاز 1 عدد میانه
  • رب 1 قاشق غذاخوری سر پر
  • پنیر رنده شده گودا 100 گرم (در صورت ورقه ای بودن به تعداد اسنک ها)
  • انواع سس به مقدار دلخواه
  • مراحل آماده سازی و پخت
  • گوشت چرخ شده را با پیاز نگینی و ادویه های لازم در مخلوط روغن سرخ کردنی و کره، سرخ کنید.
  • رب گوجه فرنگی را به مواد افزوده و مخلوط را خوب تفت دهید.

روش اول ساندویچ کردن اسنک

  1. اطراف خشک و زبر نان های تست را برش دهید.
  2. سپس نان ها را با وردنه پهن کنید تا سطحی یک دست و خمیری داشته باشند.
  3. از قالب های آماده شیرینی پزی برای قالب گیری نان بهره ببرید. (هر دو عدد نانی که از قبل صاف شده را روی هم قرار دهید و قالب بزنید.)
  4. نان ها را از هم جدا کنید و در لایه میانی، مواد اسنک گوشت و قارچ را پهن کنید. (نان پایینی را از قالب بیرون نیاورید.)
  5. یک ورق پنیر گودا یا مقداری پنیر رنده شده گودا روی مواد ریخته و لایه بالایی نان را روی آنها قرار دهید.
  6. با جسمی سنگین (مانند لیوان) ساندویچ را فشار دهید تا مواد و نان ها حالت چسبندگی پیدا نمایند.
  7. به تعداد نفرات ساندویچ اسنک را به روش بالا آماده کنید.
  8. در ادامه کف ماهیتابه نچسب را با برس به روغن آغشته کنید.
  9. ابتدا یک طرف ساندویچ را در روغن داغ قرار دهید تا سرخ گردد. سپس طرف دیگر را نیز سرخ کنید.
  10. تمام ساندویچ ها را یکی یکی با روش فوق سرخ کنید.

روش دوم ساندویچ کردن

  1. بازهم ضروری است اطراف نان های تست را برش دهید.
  2. مواد اسنک گوشت آماده شده را روی یک عدد نان تست پهن نموده و لایه دوم نان را روی آن قرار دهید.
  3. کف تابه را به روغن آغشته کنید.
  4. ساندویچ ها را به مقدار گنجایش ظرف، در تابه بچینید و با ظرف سنگینی روی آنها را فشار دهید تا ساندویچ ها فشرده و فیکس شوند.
  5. سپس پشت و روی ساندویچ را با فشرده سازی ظرف ثانویه سرخ کنید.
  6. ساندویچ ها را در ظرفی جداگانه قرار داده و با انواع سس تزئین کنید. اسنک گوشت و قارچ با پنیر گودا آماده سرو است.

طرز تهیه اسنک با گوشت چرخ شده

  1. برای تهیه اسنک گوشت چرخ شده، کافی است به جای گوشت رست بیف از گوشت چرخ شده بهره ببرید. یعنی در مرحله اول آماده سازی اسنک، گوشت چرخ شده را با پیاز سرخ نموده و مواد دلخواهی چون قارچ یا کنسرو سبزیجات سرخ کنید.
  2. سپس ادامه دستور آشپزی بالا را انجام دهید. برای این که اسنک با گوشت چرخ شده، طعم بهتر و لذیذتری داشته باشد، بهتر است از انواع پنیر بهره ببرید. برترین نوع پنیر برای تهیه اسنگ پنیر گودا است.

این پنیر به صورت ورقه ای یا کامل در خبرنگاران موجود است و می توانید آن را به راحتی تهیه کنید. در ضمنً تمام زمانی که برای پخت این اسنک ضروری است، حداکثر 1 ساعت است.

نکات مهم برای تهیه اسنک گوشت و سیب زمینی

شاید دوست داشته باشید در تهیه اسنک گوشت، به جای قارچ یا کنسرو سبزیجات از سیب زمینی استفاده نمایند. نکاتی که برای تهیه این نوع اسنک باید به آن توجه کنید شامل موارد زیر است.

سیب زمینی ها باید از قبل پخته باشند. بنابراین یا آنها را آبپز و پوره کنید. یا از سیب زمینی نگینی و سرخ شده بهره ببرید.

  1. کالری اسنک گوشت و سیب زمینی از دیگر اسنک های گوشت بیشتر است، بنابراین در مصرف آن زیاده روی نکنید.
  2. برای مزه دار کردن اسنک گوشت و سیب زمینی از مواد طعم دهنده ای چون سبزیجات معطر یا زعفران حتماً بهره ببرید.
  3. اگر تمایل دارید به جای نان تست از سیب زمینی بهره ببرید، باید از روش زیر بهره ببرید.
  4. مقداری سیب زمینی پوره کنید.
  5. پس از خنک شدن به گلوله های دلخواه تقسیم کنید و مانند پهن کردن خمیر، با وردنه گلوله ها را پهن کنید.
  6. سپس مواد اسنک گوشت که از قبل آماده نموده اید را در مرکز هر یک دایره پهن قرار داده و دایره سیب زمینی را جمع کنید.
  7. گلوله ها را در تخم مرغ غلتانده، سپس سطح آنها را با پودر سوخاری بپوشانید.
  8. گلوله های اسنک گوشت و سیب زمینی را در مقدار زیادی روغن سرخ و پس از خنک شدن نوش جان کنید.

کلام آخر

اسنک گوشت، لذت خوردن یک میان وعده مقوی و بسیار لذیذ را برای شما به ارمغان می آورد. اسنک های گوشت که در این مقاله نوشته شده است، از جدیدترین و برترین روش های پخت و پز پیروی نموده است. ما در خبرنگاران تمام امکانات لازم برای تجربه آشپزی لذت بخش را فراهم نموده ایم، تا شما بدون کمترین دغدغه ای بتوانید طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ را در منزل تجربه کنید. بنابراین کافیست مقاله پیش رو را به دقت مطالعه کنید. در صورت لزوم برای تهیه مواد اولیه اسنک گوشت مورد علاقه خود، خرید از خبرنگاران را نباید فراموش کنید.

منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 25 خرداد 1401 بروزرسانی: 25 خرداد 1401 گردآورنده: barazali.ir شناسه مطلب: 2290

به "مجذوب کننده ترین رسپی های اسنک گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مجذوب کننده ترین رسپی های اسنک گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید