باقلوای گوشت برای افطار مقوی و خوشمزه

به گزارش بارازعلی، باقلوای گوشت، چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است.

باقلوای گوشت برای افطار مقوی و خوشمزه

مواد لازم برای خمیر باقلوای گوشت برای سفره افطار:

آرد سه پیمانه

شیر یک پیمانه

شکر یک قاشق غذاخوری

نمک یک قاشق چای خوری

بکینگ پودر دو قاشق چای خوری پر

روغن مایع دو قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا 100 گرم

طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت:

تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آن ها اضافه کنید و مخلوط نموده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید. ضروری است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده می گردد.

مواد لازم میان باقلوای گوشت:

گوشت چرخ نموده 100 گرم

فلفل دلمه ای نصف فنجان

ذرت یک فنجان

پیاز دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

رب گوجه یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه باقلوای گوشت:

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید.

گوشت چرخ نموده را به همراه ذرت، فلفل دلمه ای و رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کنید.

در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.

در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتی متر آن را باز کنید.

کف ظرف نچسبی را چرب نموده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید، به طوری که دیواره های ظرف با خمیر پوشیده گردد.

مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کناره های آن را به لایه اول متصل کنید.

در نهایت مقداری زرده تخم مرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید.

این غذا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا روی آن طلایی گردد.

منبع: گردشبان
انتشار: 3 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: barazali.ir شناسه مطلب: 1193

به "باقلوای گوشت برای افطار مقوی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "باقلوای گوشت برای افطار مقوی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید