طرز تهیه پیراشکی کرم دار با پیمانه لیوان به سبک بازاری
به گزارش بارازعلی، پیراشکی کرم دار از آن دسرهای خوشمزه ای به شمار میرود که قطعا یک بار طعم آن را در کوچه پس کوچه های شهرتان چشیده اید. شما هربار با تماشا این شیرینی های شکری و کاکائویی پشت ویترین مغازه ها برای امتحان مزه آن وسوسه می شوید. طرز تهیه پیراشکی کرم دار با پیمانه لیوان را در این مطلب برایتان خواهیم گفت تا آن را به سبک بازاری برای خود درست کنید.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی کرم دار با پیمانه لیوان
- شیر ولرم یک لیوان
- شکر یک سوم لیوان
- آرد همه منظوره یک و یک چهارم لیوان
- کره نرم شده چهار قاشق غذاخوری
- مخمر خشک فعال یک قاشق غذاخوری
- وانیل یک قاشق چای خوری
- نمک یک و یک دوم قاشق چای خوری
- روغن مایع به اندازه لازم
مواد لازم برای تهیه
- شیر دو لیوان
- شکر یک دوم لیوان
- زرده تخم مرغ چهار عدد
- نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری
- کره بدون نمک دو قاشق غذاخوری
- وانیل دو قاشق چای خوری
- نمک یک دوم قاشق چای خوری
مواد لازم برای تزئین پیراشکی
- شکر یک لیوان
- آب یک چهارم لیوان
طرز تهیه پیراشکی کرم دار
1. مواد را مخلوط کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه پیراشکی کرم دار با پیمانه لیوان به سراغ مواد لازم بروید تا آن ها را از 30 دقیقه قبل در دمای محیط بگذارید. یک لیوان شیر ولرم را به همراه مخمر و یک قاشق چای خوری شکر به خوبی در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. شما باید به این مخلوط 10 تا 15 دقیقه زمان دهید تا به خوبی کف کند.
2. زرده ها را اضافه کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه پیراشکی کرم دار با پیمانه لیوان با گذشت 15 دقیقه نوبت زرده ها و وانیل می رسد که باید به مخلوط اضافه نموده و خوب هم بزنید. در ادامه این مرحله مخلوط مایع، آرد، کره، نمک و به جای مانده شکر را داخل کاسه هم زن بریزید. با سرعت کم آغاز به هم زدن نموده و با سرعت میانه ادامه دهید. شما باید این کار را تا جایی ادامه دهید که خمیری یک دست داشته باشید. حال خمیر را برای 15 دقیقه ورز دهید تا نرم و کش دار گردد. خمیر پیراشکی را برای 2 ساعت درون یک کاسه چرب شده بگذارید. روی کاسه را با یک حوله بپوشانید و در محیطی گرم قرار دهید تا حجم آن 2 برابر گردد.
3. خمیر پیراشکی را قالب بزنید
در سومین مرحله از طرز تهیه پیراشکی کرم دار با پیمانه لیوان باید به سراغ خمیر ورآمده رفته و به آن مشت بزنید تا پفش بخوابد. روی سطح کارتان کمی آرد بپاشید. خمیر را به ضخامت یک و نیم سانت باز کنید. با یاری کاتر کوکی یا لیوان آن را قالب بزنید. خمیرهای اضافه را گرفته و آن را به شکل یک توپ در بیاورید. توپ خمیری را مجدد روی سطح کار پهن نموده و آن را قالب بزنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که خمیر پیراشکی تمام گردد. در آخر یک کاغذروغنی را کمی چرب کنید. خمیرهای قالب زده را با فاصله روی آن بچینید. در نهایت روی آن را با یک دستمال یا حوله تمیز بپوشانید تا در مدت 30 دقیقه حجم شان دو برابر گردد.
4. پیراشکی ها را سرخ کنید
در چهارمین مرحله از طرز تهیه پیراشکی کرم دار با پیمانه لیوان نوبت به سرخ کردن آن ها می رسد. یک تابه مناسب انتخاب نموده و به اندازه لازم در آن روغن مایع بریزید. آن ها را به صورت دو تا سه تایی داخل روغن بیاندازید. هر طرف از پیراشکی ها را دو تا سه دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. آن ها را از روغن خارج کنید تا داخل یک سبد بگذارید تا روغن اضافه اش گرفته گردد.
5. کرم پیراشکی را بزنید
در پنجمین مرحله از طرز تهیه پیراشکی کرم دار با لیوان باید داخل پیراشکی ها را با کرم پر کنید. شما باید با یاری یک چاقو کمی سر پیراشکی را سوراخ کنید. کرم خنک شده را داخل یک قیف پلاستیکی بریزید. در نهایت آن ها را کرم پر کنید. شما از سویی دیگر می توانید دو طرف پیراشکی را داخل کرم فرو کنید تا در نهایت پیراشکی کرم دار داشته باشید.
طرز تهیه کرم پیراشکی با پیمانه لیوان
1. مواد را مخلوط کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه کرم پیراشکی با لیوان باید نشاسته ذرت، نمک و شکر را با هم زن خوب با یکدیگر ترکیب کنید. زرده های تخم مرغ با یاری هم زن خوب بزنید تا از لختگی خارج شوند. حال مخلوط خشک را به زرده ها اضافه نموده و با هم زن تا جایی هم بزنید که مخلوط و زرد کم رنگ گردد. شیر را با حرارت بالا گرم کنید تا به نقطه جوش برسد. شیر را به آرامی داخل مخلوط زرده تخم مرغ بریزید و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نگردد.
2. مخلوط کرم را روی حرارت بگذارید
مخلوط را مجدد داخل قابلمه بریزید و رو حرارت میانه قرار دهید. شما باید آن را مدام هم بزنید تا غلیظ گردد. در نهایت وانیل و کره را داخل کرم بریزید و تا یک دست شدن ش هم بزنید. فیلینگ کرم تان را داخل یک ظرف ریخته و آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید. حال پوشش پلاستیکی تان را روی سطح فیلینگ تان فشار دهید تا پوسته ای تشکیل نگردد. ظرف کرم پیراشکی را برای 2 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک گردد.
نکات تکمیلی تهیه پیراشکی کرم دار با لیوان
پیراشکی با هر طعم و روشی که درست گردد همواره بین افراد به خصوص بچه ها از محبوبیت ویژه ای برخوردار است. حال که با دستور تهیه پیراشکی کرم دار با پیمانه لیوان آشنا شده اید در ادامه نکاتی را مطرح می کنیم که به شما در پخت آسان آن یاری خواهد نمود.
کرم پیراشکی
کرم پیراشکی با دستورهای مختلف و طعم های متفاوتی آماده می گردد. رایج ترین آن کرم زردرنگ یا همان کاسترد است که شرح آن را در بالا گفته ایم. با این حال در ادامه به چند طعم اشاره خواهیم کرد که با توجه به ذائقه تان یکی از آن ها را می توانید انتخاب کنید:
- کرم توت فرنگی که با استفاده از یک فنجان خامه قنادی، یک دوم فنجان پوره توت فرنگی و یک چهارم عصاره توت فرنگی تهیه می گردد.
- کرم تمشک که با یک فنجان خامه قنادی و یک دوم فنجان پوره تمشک یا عصاره آن آماده می گردد.
- پنیر خامه ای که از کرم های خوشمزه به شمار میرود را می توانید با یک فنجان خامه قنادی و یک دوم فنجان پنیر خامه ای آماده اش کنید. از پنیر ماسکارپونه هم برای این کرم می توانید بهره ببرید.
- خامه شکلاتی که بارها طعم آن را چشیده اید، آن را به راحتی با یک فنجان خامه قنادی و 100 گرم شکلات تلخ آماده کنید.
ظاهر زیبا پیراشکی کرم دار
در طرز تهیه پیراشکی کرم دار با پیمانه لیوان ، برای جلوگیری از ظاهر نامرتب باید زمان دهید که کامل خنک شوند. سپس آن ها را پر کنید. در صورتی که کامل خنک نشده باشند، کرم پیراشکی آب شده و بیرون می زند. با این اوصاف شکل نامرتبی به خود می گیرند و ظاهر مناسبی برای پذیرایی ندارند.
پیراشکی رژیمی
شما اگر روزی هوس پیراشکی کردید اما به علت رژیم غذایی خاصی نتوانستید آن را درست کنید تنها کافی است دستور تهیه پیراشکی بدون گلوتن را بخوانید. شما در این دستور استفاده از فر را می توانید جایگزین سرخ کردن بکنید. از سویی دیگر در طرز تهیه پیراشکی دونات ها به جای آرد همه منظوره، آرد بدون گلوتن و شیر گیاهی یا کم چرب بهره ببرید.
تزئین پیراشکی کرم دار با پیمانه لیوان
شما در دستور تهیه پیراشکی کرم دار به سبک بازاری، آن ها را به روش های متفاوت می توانید تزئین کنید. یکی از راحت ترین روش های آن تهیه لعاب شکری، استفاده از ترافل های رنگی و غلتاندن در مخلوط شکر و دارچین است. روش های دیگری هم برای تزئین پیراشکی های کرم دار وجود دارد که به آن ها اشاره خواهیم کرد:
- تزئین پیراشکی های کرم دار با گردو خردشده، پودرپسته و سس شکلات
- استفاده از مارمالاد داخل و روی پیراشکی ها