طرز تهیه فیله سوخاری؛ وقتی دلتنگ فست فود می شویم!

به گزارش بارازعلی، این روزهای کرونایی ما را حسابی دلتنگ غذاهای فست فودی کرده است اما چاره ای هم نداریم و باید به خاطر حفظ سلامت خود و اطرافیانمان از رفتن به رستوران ها دوری کنیم. چاره چیست؟ غذاهای فست فودی را در خانه درست کنیم. فیله سوخاری یکی از این غذاهای فست فودی است که می توانیم در خانه درست کنیم و هم دلتنگی مان از غذاهای فست فودی را رفع کنیم هم از خوردنش لذت ببریم و خیالمان راحت باشد همه چیز در سلامت کامل طبخ شده است.

طرز تهیه فیله سوخاری؛ وقتی دلتنگ فست فود می شویم!

مواد لازم:

  • سینه مرغ: 1 -2 عدد
  • ماست : 6 قاشق غذا خوری
  • ادویه: به مقدار لازم
  • پودر فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم
  • زعفران: به مقدار لازم
  • نمک و زردچوبه و دارچین: به مقدار لازم
  • پیاز متوسط: 2 عدد
  • سیر درشت: 2 حبه
  • آب لیمو: 2 قاشق غذا خوری
  • آرد سوخاری: به مقدار لازم
  • تخم مرغ: 2 عدد

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا سینه های مرغ را فیله می کنیم؛ (به صورت نوارهای باریک برش می دهیم).پیازها را خرد کرده و سیر را ریز رنده می کنیم

2. سپس ماست، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، ادویه زعفران و دارچین را باهم مخلوط کرده و پیاز و سیرها را به آن اضافه و مخلوط می کنیم.

3. فیله های مرغ را داخل مخلوط قرار می دهیم و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا مزه دار شوند.

4. در ظرف مناسب روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا کاملا داغ شود. سپس تخم مرغ ها را در کاسه ای جداگانه شکسته و هم می زنیم.

5. سپس فیله ها را از مواد جدا کرده و ابتدا در آرد سوخاری می غلتانیم و بعد داخل تخم مرغ ها میزنیم و مجددا در آرد سوخاری می غلتانیم و داخل روغن می اندازیم تا سرخ شوند.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 دی 1399 بروزرسانی: 9 دی 1399 گردآورنده: barazali.ir شناسه مطلب: 1577

به "طرز تهیه فیله سوخاری؛ وقتی دلتنگ فست فود می شویم!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فیله سوخاری؛ وقتی دلتنگ فست فود می شویم!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید